top of page

O NAMA

"Čar stolarskog obrta je svakodnevna igra stvaranja i kreiranja novih prostora i predmeta. Stolar je kreativac, majstor, umjetnik koji pozna i razumije dušu drveta."
 

Predani smo pružanju najbolje stolarske usluge i vrhunske kvalitete izrade. Rad s drvetom u svom prirodnom obliku je naša strast i ponosni smo na dubinsko poznavanje različitih vrsta drvne građe.

 

Drvo kao prirodni materijal ima svoju toplinu, te je neizostavan dio svakog interijera. Želimo klijentima pružiti što više i što bolje, zato radimo samo sa prvoklasnim materijalom kako domaćeg porijekla, tako i svim vrstama egzota. Za izvanrednu kvalitetu naš materijal sušen je prirodnim putem uz potrebno dosušivanje u sušari.Površinsku obradu drveta izvodimo uljenjem prirodnim uljima, lakovima na bazi vode kao i tankoslojnim i debeloslojnim lazurama.

Ispunjavamo želje klijenata stvarajući originalnu ručno izvedenu stolariju i interijere sa prema točnim specifikacijama naših klijenata. Po želji klijenata drvo možemo kombinirati sa više vrsta materijala, u rasponu od stakla, kože, keroka,  tkanina za namještaj, te također ručno oslikavanje dijelova namještaja u izvedbi akademskih slikara.

Stolarija Bekić na tržištu uspješno posluje od 1973. godine.  2010. godine preuzeo sam vodstvo stolarije te nastavio širiti opseg posla unoseći svoje ideje.

 

Vlasnik, Mario Bekić

Stolarija Bekić

bottom of page